Spirulina kolač - Superhrana DTC

Spirulina kolač

image1-5-640x830.jpeg

Sastojci za podlogu:

  • 15 urmi, prethodno potopljenih i očišćenih
  • 2 šolje mlevenih pečenih lešnika
  • 2 kašike sirovog kakao praha i malo vode

Sastojci za fil:

Način pripreme:

Sastojke za podlogu izblendirati pa dobijenu masu razvući u kalup 20cm prečnika.

Sastojke za fil sjediniti u blenderu da se dobije malo tečnija masa, zatim preliti preko kore i ostaviti da odstoji par sati na hladnom mestu.

Otopiti dve štangle crne čokolade sa što većim sadržajem kakaa, dodati malo istopljenog kokosovog ulja pa preliti kolač.

Savršen spoj hranljive alge i čokolade!

 

 

Predlozi ishrane,

Fitnes instruktor / Danka Georgijević

 

 

 


Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *