
Sastojci za podlogu:
- 15 urmi, prethodno potopljenih i očišćenih
- 2 šolje mlevenih pečenih lešnika
- 2 kašike DTC organskog sirovog kakao praha i malo vode
Sastojci za fil:
- 2 šolje indijskih oraha, prethodno potopljenih u vodi
- 1/2 kašičice DTC organske spiruline u prahu
- par svežih listova nane
- 1-2 kašike DTC organskog kokosovog ulja
- 2-3 kašike meda ili DTC organskog kokosovog sirupa
- malo vode
Način pripreme:
Sastojke za podlogu izblendirati pa dobijenu masu razvući u kalup 20cm prečnika.
Sastojke za fil sjediniti u blenderu da se dobije malo tečnija masa, zatim preliti preko kore i ostaviti da odstoji par sati na hladnom mestu.
Otopiti dve štangle crne čokolade sa što većim sadržajem kakaa, dodati malo istopljenog kokosovog ulja pa preliti kolač.
Savršen spoj hranljive alge i čokolade!
Predlozi ishrane,
Fitnes instruktor / Danka Georgijević