Uputstvo za kupovinu - Superhrana DTC

Registracija je jednostavna, samo pratite kolone koje treba da ispunite i iz par poteza ste gotovi.

Registrovanje je potrebno samo jednom, i za kasnije kupovine je dovoljno da se samo ulogujete sa odabranim imenom naloga i šifrom (ukoliko niste dozvolili pretraživaču da je zapamti).

Nakon registracije idite na stranicu sa proizvodima u online prodavnici tako što ćete kliknuti na link ‘Online prodavnica‘.

Odaberite željeni artikal i kliknite na dugme „Dodaj u korpu„.

Možete izabrati jedan ili više artikala.

Nakon toga je potrebno da kliknete na link „Završi kupovinu„.

Otvoriće se nova stranica na kojoj se nalazi prijava ili registracija ukoliko to već niste uradili.

Napomena o načinu isporuke i načinu plaćanja i na kraju iznos vašeg zaduženja za poručenu robu. Ukoliko ste želeli samo jedan (odn. po jedan od izabranog artikla) onda treba samo da kliknete na dugme ‘Idi na Naplatu‘ u donjem desnom uglu. Ukoliko ste želeli da neki od odabranih artikala poručite u nekoj drugoj količini, onda je potrebno da u koloni desno pored cene odabranog artikla računo promenite broj u željenu količinu (npr. 3, umesto kao što sada piše 1). Akciju ponovite za svaki odabrani artikal koji želite u nekoj drugoj količini, većoj od 1 kom. i potom pritisnite na dugme ‘Ažuriraj korpu‘.

Na Vašu e-mail adresu će stići poruka da ste poručili odredjeni broj artikala i iznos za koji ste zaduženi i koji treba da spremite kada Vam stigne poručeni paket.

Za sve što je nejasno molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail ili telefonski.