
Sastojci:
- 2 šolje indijskog oraha, prethodno natopljenog
- 1 šolja oljuštenih nesoljenih pistaća
- 2 kašike DTC kokosovog sirupa ili više ko želi slađe
- ½ šolje organskog DTC kokosovog ulja
- ½ kašike organske DTC hlorele u prahu
- 1 kašičica ekstrakta badema
Način pripreme:
1. Potopiti indijski orah najmanje 8 sati u 2 šolje vode, idealno preko noći.
2. Izblendirati pistaće skoro do praha.
3. Iscedite vodu i ubacite indijski orah u blender, dodajte kokosovo ulje, kokosov sirup, ekstrakt badema i hlorelu u prahu, blendirajte dok se dobro ne sjedine sastoci.
4. Sipajte sladoled u metalnu posudu i stavite u zamrzivač na 2 sata.
Možda ćete morati da ostavite 10 min na sobnoj temperaturi, da se malo odmrzne pre služenja.
Uživajte!
