Shop


Protein od semena bundeve

680.00rsd1.870.00rsd

Način upotrebe: 1,5 – 2 supene kašike dnevno u ukusnim šejkovima, mešano sa bananom, jagodičastim voćem, jabukom i cimetom, kruškom i đumbirom, jogurtom i medom.

Za više načina upotrebe kliknite na RECEPTI.

Sastav: 100% prirodni proteinski prah od semena bundeve

Nutritivne vrednosti na 100g:
Energetska vrednost: 1733kJ/415kcal
Protein: 59,6g
Ukupni ugljeni hidrati: 19,8g
Ukupne masti: 9,5g

Obriši

Opis Proizvoda

Semenke bundeve koriste se vekovima u Istočnoj Evropi, Indiji i Severnoj Americi. Naučnici su počeli da ispituju seme bundeve od kada je počelo da se pojavljuje kao sastojak u mnogim receptima narodne medicine. Semenke bundeve su bogate fosforom, magnezijumom, manganom, a takođe su dobar izvor minerala uključujući cink, gvožđe i bakar. Imaju visok sadržaj proteina, sadrže provitamin A, vitamine C i B grupe – B1, B2, B3, B6, i vitamin K. Dobar su izvor povoljnih biljnih sterola i bogat izvor Omega 6 i Omega 9 masnih kiselina. Sa oko 60% proteina, protein od semena bundeve je proizvod koji se lako vari i samo jedna supena kašika (15g) sadrži 9g kompletnog proteina.

Sadrži sve aminokiseline koje služe kao gradivni blokovi proteina i od vitalnog su značaja za regeneraciju mišića i razvoj mišićnog tkiva. Pomaže održavanju zdrave bešike i jetre. Ne sadrži šećere ili veštačke zaslađivače, konzervanse, boje i aditive. 100% vegetarijanski, bez glutena, soje i laktoze.


    Možda će vam se dopasti…


    Komentari

    Još uvek nema komentara.

    Budi prvi koji komentariše “Protein od semena bundeve”