Shop


Organski Moringa prah (prah od lista moringe)

710rsd5.650rsd

Moringa uvodi elemente koji čine telo nepovoljnim okruženjem za bakterije i parazite. Ima pozitivan efekat na balansiranje pH vrednosti u organizmu tj. pomaže telu da se oslobodi viška kiseline, balansira nivo šećera u krvi i nivo holesterola. Svaka osoba će imati koristi od svakodnevnog uzimanja moringa lista u prahu.

Moringa vam pruža:

– 46 antioksidanata
– 36 anti-upalnih sastojaka
– 92 nutritijenta
– 18 aminokiselina, svih 9 esencijalnih

Obriši

Opis Proizvoda

Moringa list u prahu je hranljiva Superhrana koja nudi preko 90 esencijalnih vitamina, minerala i drugih hranljivih materija. Moringa se zapravo zove “Čudesno Drvo“ zbog intenzivnih nutritivnih osobina listova i mahuna ovog neverovatnog drveta.

Ukratko – moringa listovi su prepuni mnogim hranljivim materijama potrebnim telu, u lako usvojivom obliku za organizam. Savremena hrana ne snabdeva telo sa mnogim vitalnima i hranljivim materijama, ali ga snabdeva sa mnogo materija kojih telo mora da se oslobodi, a onda telo sve vreme troši energiju za čišćenje – Pomozite vašem telu da vam pomogne!
Moringa je idealan dodatak ishrani jer radi dve bitne stvari kako bi pomogla vašem organizmu: Snabdeva vaše telo sa hranljivim materijama koje su mu neophodne, a u isto vreme ga detoksikuje odnosno oslobađa neželjenih elemenata.


    Možda će vam se dopasti…


    Komentari

    Još uvek nema komentara.

    Budi prvi koji komentariše “Organski Moringa prah (prah od lista moringe)”